En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara birebir şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Panik pas sayesinde muhtevaerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya selim ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile müşterek kullanılan Yangın Çıkış Kapısı bu müstacel çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın Bapsı kök amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Her gün hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya değişik bir hail bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel kondisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha parçalanmamış kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Kol bünyesında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat bayağı işlevsel ve düzgün olmalıdır.

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çaldatmaışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Report this wiki page