En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Umum Binaları: Amme binaları, çoğunlukla şişko olarak insanoğluın bulunduğu ve acil kondisyon tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi gereken Bu nedenle, amme binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha sıkı bir şekilde uygulanır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son rütbe kritik bir öneme sahiptir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî yüce kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın Yangın Merdiveni Kapısı fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

kaynağı değişlemtir]

Report this wiki page